Víz- gáz- fűtésszerelés Dány körzetében!

 

06/30-678-6549, 06/28-494-951

 

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Radiátorok cseréje.

Itt az ideje, hogy váltson!! Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek!

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,
- Tapasztalat,
- Rövid vállalási határidő.

Dány Pest megyében található település, a Gödöllői-ceglédberceli dombvidék keleti peremén, fekvését tekintve Isaszeg és Zsámbok között található. Gödöllőtől 22 kilométerre délkeletre, és Budapesttől körülbelül 35-40 kilométerre keletre helyezkedik el. Földrajzi elhelyezkedését tekintve a Gödöllői-dombvidék része és a Cserhát legutolsó déli lankáin fekszik.

A település két domb aljában terül el, a változatos domborzat, a települést átszelő patak és az erdő közelsége tetszetős tájképet biztosít. A faluképet szép zöld területei, széles utcái, az erdőkertek és parkjai teszik egységessé. A Tápió felső lefolyása Dány tőszomszédságában ered, és Dány szomszédos Tápiósáppal, azonban hivatalosan nem sorolják a Tápiósáp vidékére.

A község régi eredetű, már 1272-ben falu volt, amely a törökkor végén elpusztult, majd a 17. század végén újratelepült evangélikus szlovák és katolikus magyar lakosokkal. A település területén bronzkorban épült urnatemetőt, vaskori sírleleteket, illetve avar sírt is találtak. A helységben a 18. században indult meg a kereskedelem, amikor zsidó családok költöztek a községbe.

A kapitalizálódás idején Dány lakosai egyre inkább a fővárosba vonultak, hogy ott dolgozzanak és éljenek, így csökkent a falu lakosainak száma. A település lakosságának száma az utóbbi évszázadban már csak alig alig nőtt, míg elérte a mai, körülbelül 4400 fős lakosságát. A mostani község területe a falunak már a harmadik helye, mert kétszer teljesen elpusztították, és végül a harmadik jelenlegi helyén épült ujjá. Ez megjelenik a címerében is, az életfa, a sírdomb, és a két kereszt jelképezi az előbbit. Ezen kívül egy nyúl is megjelenik, ez a címerállat a vadállományban gazdag, és mezőgazdasági jellegű térségre emlékeztet.

A község műemlékekben gazdag, például egy második világháborús emlékmű található a faluközpontjában, gyönyörű zöld környezetben. Van egy olyan parkja, amelyet Szent Margit szobra díszít, e parkot 2000-ben létesítették, a millennium jegyében. Ezen kívül a falu ékessége még az 1994-ben felavatott Szent Imre szobor is, és a patak mellett található a falura vigyázó Nepomuki Szent János szobor.

Az ide látogató turisták a falumúzeumban megtekinthetik az állandó jellegű történelmi kiállítást is. A település rendelkezik minden jellegű infrastruktúrával, és két határon túli településsel is kapcsolatot tart, Gyergyócsomafalvával amely Romániában található, és a szlovákiai Lukanényével.

Bár Dány nem igazán nagy település, mégis akadnak gondok, problémák a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, a vízcsövekkel, a fűtéssel, de lehet szükség napkollektor szerelésre is. Ezen kívül szüksége lehet egy jó burkolóra a burkolat lerakásához, de akár komplett lakásfelújítás terén is rendelkezésére állunk! Hívjon bizalommal!