Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Nagytarcsa!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Nagytarcsa:

 

Nagytarcsa: a Pest megyei Nagytarcsa községe a Budapest és Gödöllő között lévő területen fekszik, Kistarcsa és Pécel között. A települést körülbelül 3600 fő lakja jelenleg. A község helyén régészeti adatok alapján arra lehet következtetni, hogy időszámításunk előtt is éltek emberek méghozzá Nagytarcsa környékén. A leletek, amiket találtak a vaskori emberek életmódjára utalnak. Ezek mellet még Nagytarcsa határán találtak honfoglalás kori temetőt is, ami igen jelentős felfedezésnek számít a község életében.

Az Árpád korból is találtak leleteket a falu környékén, méghozzá körülbelül 5000 darab ezüstpénzt egy cserépedénybe téve, amit a kiállításon is láthatnak az érdeklődők. A település nevét a 15. században megváltoztatták Tarcsáról Csíktarcsára, ezt egy 1546-os birtoklevélben jegyezték fel először. A török megszállás idején a falut nem zaklatták és nem dúlták fel, csak akkor, amikor az ország felszabadítása megtörtént.

Az 1800-as években a falu mezőgazdásából tartotta fenn magát, ezek mellet hiteles írásos emlékek maradtak meg arról, hogy a faluból jó páran részt vettek a Rákóczi szabadságharcban is. Az 1848-as forradalomban a faluban lévő emberek is részt vettek, főként az Isaszegi csatában említik meg a helyiek neveit. A mai nevét Nagytarcsa az 1900-as évek elején kapta. A község az első magyarországi bentlakásos paraszt népfőiskoláját tudhatta magának, egészen a második világháborúig, mivel ezután az üzemeltetésre már nem volt több forrás. A helyi iskolát pedig Sztehlo Gábor evangélikus lelkész alapította 1938-ban. Ez az épület még mai napig áll, de már nem funkcionál. Nagytarcsa legjelentősebb épülete a Faluház. A népfőiskola részét képezte 1944-ig, majd pár évtized múlva 1960-ban nyitotta meg első kiállítását. Az üzemeltetésre adományokból jött össze a megfelelő pénzösszeg. A múzeumban kiállították már többször is a községben talált leletek nagy részét is, és emellett állandó néprajzi gyűjteménnyel rendelkezik. Nagytarcsa a Faluház mellett büszkélkedhet még két templommal is, egy evangélikus és egy római katolikussal. Az evangélikus templom mai formáját 1931-ben nyerte el mivel a helyén álló templomot, ami 1819-től állt a községben rossz állapota miatt lebontották.

Mint minden városban, így Nagytarcsán is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!