Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Valkó!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Valkó:

Valkó község Pest megyében, a Cserháthoz csatlakozó Gödöllői-dombságon, az Alföld északnyugati területén fekszik, Budapesttől 44 kilométerre keletre, Gödöllőtől pedig 14 kilométerre délkeletre.

A nagyközség jelenleg 2300 lakossal rendelkezik, és nevét egy szláv személynév után kapta, amelynek jelentése farkas. Valkó területe régészeti leletekben gazdag, az ásatások során különféle kőkori eszközök kerültek elő. 1425-ből való az első írásos említése, onnantól kezdve a terület birtokosai ismert történelmi nagyrangú családok voltak, mint például a Rozgonyi és a Báthori család. 1945-ben az Állami Erdészet irányítása alá került a terület, amely régen királyi családok kedvelt vadászterülete volt, és amelynek erdészete mellett jelentős a mezőgazdasága is.

A község szép erdős-dombos vidékén gyönyörködhetünk a természetes környezetében megjelenő különböző növény-, és állatfajokban is. Számtalan növény, és gyomféle, valamint vadon termő gyógynövény található a vidéken, valamint sokféle fa-, és fenyőfajták. A községben rengeteg féle rovar, madár, kisemlős, valamint nagyvadak is előfordulnak.

Valkó nagyközség nevezetességei között fontos megemlítenünk a Hősök szobrát, amelyet 1929-ben állítottak fel, az első világháború áldozatainak emlékére. Ennél a szobornál kerül megrendezésre évente az 1848-49-es szabadságharc tiszteletére tartott ünnepi megemlékezés is. Szintén fontos a Nepomuki Szent János szobor, amely a község érdekességeként szolgál. A jelenleg kiállított szobor története, hogy a második világháborút követően a talpazat helyreállításának során bukkantak rá az eredeti, 1774-ben valkói lakos által készített szoborra. Híres nevezetesség a Csörsz árok, amely egy római kori árokrendszer olyan megmaradt része, ami az ország keleti felét átszeli egészen Borsod-Abaúj-Zemplén megyéig.

Valkó településen szórakozási lehetőség nincs nagyon, inkább csak a környező nagyobb településeken, illetve Gödöllőn. Évente megrendezésre kerülnek az alábbi programok, minden évben március 15-én megemlékezést tartanak, és koszorúzást a Hősök szobránál, ezen kívül megrendezik a május elsejét, és a Mihály napi búcsút.

Bár Valkó nem igazán nagy település, mégis akadnak gondok, problémák a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, a vízcsövekkel, a fűtéssel, de lehet szükség napkollektor szerelésre is. Ezen kívül szüksége lehet egy jó burkolóra a burkolat lerakásához, de akár komplett lakásfelújítás terén is rendelkezésére állunk! Hívjon bizalommal!