Villanyszerelés Budapest teljes területén, Gödöllőn, illetve Pest-megye határain belül! 

Tel: 06/30-678-6549,  06/28-494-951

E-mail: moldovangr@gmail.com

- Leveri a biztosítékot, nagyobb fogyasztó berendezése? Hívjon!

- Leveri a biztosítékot, ha több fogyasztója párhuzamosan működik? Hívjon!

- Szeretné felbővíteni a villanyhálózatát? Hívjon bizalommal!

- Szeretné kicserélni régi megszakítóit? Forduljon hozzám bizalommal!

- Szeretné lecserélni régi villanyvezetékeit? Hívjon bizalommal!

- Leégett a villanyvezetéke? Hívjon bizalommal!

- Felújítja lakását, Villanyszerelőt keres? Hívjon !

- Tudja-e, hogy minden nagyobb fogyasztót célszerű és fontos önálló vezetékkel, megszakítóval ellátni?

Villany nélkül napjainkban az élet nagyon nehéz lenne, még belegondolni is rossz, hogy a rengeteg elektromos árammal működő készülék közül ha valamelyiket nem tudnánk használni, már szinte katasztrófához vezetne. Vegyük csak például azt az esetet, ha elmegy az áram és nincs világítás, televízió, nem működnek a háztartási gépek is. Ekkor mindenképpen hívnunk kell a villanyszerelőt, de akkor is hívjunk szakembert, ha csupán egy  gép megy tönkre.

Természetes, hogy nem próbáljuk megjavítani a nagyképernyős televíziót, de egy égőt azért még ki tudunk cserélni. Azonban ha valamilyen háztartási gép, vagy akár egy lámpakapcsoló tönkremegy, zárlatot kap, javasolt kihívni a villanyszerelőt, még mielőtt megcsapatjuk magunkat az árammal.

Egy villanyszerelő számos problémát el tud hárítani, kezdve a már említett villanykapcsolóktól, a konnektorokat, a lámpatesteket és a biztosítékokat is meg tudja javítani, vagy ha szükséges ki tudja cserélni. Ezen kívül megkeresi a hibát az elektromos szerkezetekben, amikor mi magunktól nem tudjuk, hogy esetleg a falban futó vezetékkel van e a gond, vagy magával a konnektorral.

Az esetleges zárlatokat megszünteti, kijavítja, de ugyanígy az elavult kötődobozok javítását, karbantartását, vagy cseréjét is elvégzi. A villanyszerelőnek azonban nemcsak annyi a dolga, hogy a kisebb munkálatokat elvégezze, hanem az is, hogy komplett elektromos hálózatokat újítson fel. Beköti a rendszerbe az új elektromos hálózatokat is, és az árammal működő készülékek többségét is megjavítja.

Amikor valamilyen elektromos készülékünk elromlik, és kihívjuk a villanyszerelőt, egyszerűbb, ha még a szakértő megérkezése előtt megteszünk néhány lépést. Az egyik ilyen elsődleges, és valóban szükséges mozzanat, hogy áramtalanítsuk a készüléket.

Ne feledjük, hogy az áram alatt lévő meghibásodott készülék nagyfokú áramütést okozhat! Érdemes fázisceruzát használni, így kipróbálható, hogy a készülékben nem maradt-e kóboráram. Ha villanyszerelési munkálatokat végez a szerelő, akkor a másik legfontosobb dolog, amire figyelnie kell, hogy ne érintkezzen semmilyen vizes felülettel.

Erre különösképp jó példa a fürdőszobában, vagy a konyhában a csap közelében vagy a gáztűzhely közeli párás levegőben lévő elektromos konnektorok, lámpák, vezetékek szerelése.

Bármilyen problémája akad otthonának elektromos hálózatával, hívjon bizalommal!