Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Szada!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Szada:

A községet még napjainkban is gyakran emlegetik a régi pesties elnevezésén, azaz „Gyümölcstermő Szent Szada” néven, hiszen a termőfa még ma is a község címerének része, és jelképezi a múltat a jelent, valamint a jövőt is.
Szada a Gödöllői-dombságban, a Gödöllő-t Váccal összekötő főút mentén, Gödöllő, és Veresegyház között fekszik. A község a Rákos-patak, és a Sződ- Rákos-patak vízválasztójánál terül el, fölötte északkeletre a Margita-hegy található, ennek csúcsa egyben pedig a Gödöllői-dombság legmagasabb pontja.

A Rákos-patak a település határánál ered. A község első okleveles említését illetően gyakran eltérőek az adatok, egyesek szerint az időpont 1215-ből való, míg mások úgy vélekednek, hogy csupán 1325-ből való. A község neve egy finnugor szóból, a „szád” szóból keletkezett, melynek jelentése valaminek a bejárata, vagy száj. Ez a jelentés valószínűleg arra utalhat, hogy Gödöllő felől nézve Szada a Sződ-Rákos-patak völgyének a bejáratában van. A községről 1492-ben ismét említést tesznek, ezúttal a tornyos kőtemplomával kapcsolatosan.

A Szadán megtalálható jelenlegi római katolikus templom 1794-ben épült, ennek oltárát egy festmény ékesíti, amelyet Than Mór készített, és a mű címének a „Krisztus keresztelése” címet adta. Később egy református templom is épült Szadán, méghozzá 1928-ban, Schulek Frigyes tervei alapján. A jelenleg faluházként szolgáló építményt 1987-ben alakították át, előtte Bánó-kastély néven volt ismeretes. Száda községben megtekinthető Székely Bertalan magyar festő egykori műterme, lakása, és parkja is. A művész síremléke is a községben van elhelyezve, a régi református temetőben látható Gödöllő felé haladva az országúttól balra. 1943-ban emelték az említett emlékművet.

A Szada község műemlékei, nevezetességei között megemlíthetjük az egykori Pejacsevich-Kollerfy-Bánó kastélyt, amely ma faluházként szolgál, a Turul életfát, a Székely Bertalan emlékművet, síremléket, parkot és házat, a Lidianna emlék kutat, a református templomot, a katolikus templomot, a baptista imaházat, a Rudnyánszki kápolna-kriptát, a Damjanich emlékhelyet, a Rudnyánszki-Vécsey kastélyt, amely ma már idősek otthona, a Tájházat, és a Margita kilátót. Szada község testvértelepülései között megemlíthetjük Kecset-Kisfalud, Neukirch, és Vitrolles településeket.

Mint minden városban, így Szadán is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!