Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Kistarcsa!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.
Kistarcsa Pest megyében fekszik, Budapesttől 1 kilométerre, szinte a főváros határa mellett. Lakossága körülbelül 11 400 fő, ami évről évre növekszik.

A Kistarcsa nevet újra 1994 decemberében kapta meg a város, mivel 1978-ban Kerepessel egyesülve Kerepestarcsa néven szerepelt a térképen. A város helyén minden bizonnyal a honfoglalás előtt is éltek emberek mivel a helyi temető mellet erre utaló jeleket találtak a régészek. Az első írásos emlék a városról 1352-ből származnak Tarcsa néven, mivel ekkor még Nagy és Kistarcsa összetartozott. A területet a Tarchai család birtokolta, majd 1452-ben már Felsőtarcsa néven említik a történelemben. Az akkor még falu szinten lévő Kistarcsa a 15 éves háborúban teljesen elnéptelenedett. A háború után a Habsburgok a várost saját katonáik kezére adták, hogy itt lakjanak a király mellett. Így kerültek ide német és szláv nemzetiségű emberek.

A helyi lakosok az idő elteltével beházasodtak és így keveredtek az idegen ajkúakkal. A 1848-as szabadságharcban a város közvetve nem vett részt, ám Aulich Lajos serege itt táborozott a tavaszi hadjárat során. A település színvonalát, és életmódját lendítette, hogy az 1880-as években beindult a vasúti közlekedés és a HÉV majd pár évvel később egy főútvonal is átment a városon. 1908-ban megalakult a Gép-és Vasútfelszerelési Gyár, ami rengeteg embernek adott munkát majdhogynem 1000 főnek. Így ennyi munkásnak a gyár létrehozott egy munkástelepet ahol óvoda, iskola, és posta is volt.

A gyár az 1928-as évben bezárt a gazdasági válság miatt. Ez a terület az idők során elvesztette funkcionális jellegét és rengeteg olyan dologra használták, amit a szükség szült, majd mára egy részét lebontották és egy másik területrészén lakóparkot létesítettek a többi része pedig kihasználatlanul van. A városban a német ajkú többség miatt az oktatás 1888-ig szlovák volt majd ezután lett magyar.

Az 1970-es évektől iskolákat és kórházat is építettek, mivel a növekvő népesség ellátását biztosítani kellett. A város turisztikája elsősorban a közeli településeken lévő rendezvényekből profitál mivel a szállásaik igazán kiváló közelségben és kedvező áron vannak. Emellett még saját rendezvények közül legjelentősebb az Őszi kulturális hét, a Görhönyfesztivál és a Tulipán Országos Szlovák Folklór Találkozó. A város határainál lovardák találhatók, ezek mellet még egy egyedülálló Szlovák Néprajzi gyűjteményt is találhatunk Kistarcsán és nem mellékesen rengeteg gondozott emlékművet és parkot.

Mint minden városban, így Kistarcsán is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!