Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Veresegyház!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Veresegyház:

Veresegyház a Gödöllői-dombságon található, a Cserhát közelében. Hideg vizű tavát a Sződ-Rákos patak táplálja. Veresegyház nevének eredetéhez két monda is kötődik, a valószínűbb történet szerint a vakolatlan, vörös téglából épült temploma után hívják Veresegyháznak.

Veresegyház már az Árpád kortól lakott település volt, írásos emlékekben először 1375-ből találtak róla feljegyzést. Már a középkorban is jelentős birtoknak számított, de a 16-18 század között is folyamatosan szerepel a magyar történelemben. Veresegyház az 1950-es évektől Pest megyei településnek számít, és 1965-től a Gödöllői járáshoz csatolták. A mai Erdőkertes néven ismert település 1965-ig a község része volt. Veresegyház 1970-től megkapta a nagyközségi rangot, hiszen dinamikusan fejlődő településként a lakossága is rohamosan nőni kezdett. A településen számos ismert történelmi személyiség is járt, többek között II. Rákóczi Ferenc, II. József király, Fáy András, Kölcsey Ferenc, Szemere Pál, Petőfi Sándor, és I. Ferenc József is.

A település rangja 1999-ben városira emelkedett, ettől kezdve tehát a város lakossága 2001-ben elérte a 10520 fős számot, és a közmű ellátottsága is teljesnek tekinthető. A lakosság folyamatos növekedése a környék legdinamikusabban fejlődő településévé tette Veresegyház városát, és a lakosságszáma 2009-ben már 16 ezer fő volt. Az elmúlt tíz év leforgása alatt a közintézményeket Európai Uniós szintűvé tették, felújították. Az itt lakók és az ide látogatók számára is tartalmas időtöltést kínál az itt jelenlévő folyamatosan pezsgő kulturális élet.

A városnak több nevezetességét is megemlíthetjük, elsőként a római katolikus templomot, amelyet 1777-ben építetett Migazzi Kristóf váci püspök. Egy másik híres műemlék a plébánia, és a tótól nem messze található kőkereszt, amelyen Mária, Szent János evangélista, és Magdolna található. Ezen kívül találhatunk még egy római katolikus temetőt, és egy református templomot is a városban.

Veresegyháza méltán híres a Medveparkjáról, amely 1998-ban nyílt meg, és 39 barna medvének, valamint valamennyi farkasnak 3,5 hektárnyi kifutóján adhat természetes körülményekkel biztosított játszóteret. Ez rendkívül egyedülálló, hiszen Közép-Európában ez az egyetlen medvemenhely. A medvéknek a természetes környezetben biztosítva van két mesterséges tó, és egy fenyves erdő is, valamint 8 barlang. Veresegyháza rendelkezik még ezen kívül termálfürdővel is, így az oda látogató turisták válogathatnak a programok sokaságából.

Bár Veresegyház nem igazán nagy település, mégis akadnak gondok, problémák a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, a vízcsövekkel, a fűtéssel, de lehet szükség napkollektor szerelésre is. Ezen kívül szüksége lehet egy jó burkolóra a burkolat lerakásához, de akár komplett lakásfelújítás terén is rendelkezésére állunk! Hívjon bizalommal!