Vízvezeték szerelés Budapesten, Gödöllőn és Pest-megye határain belül magas színvonalon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Isaszegigödöllőipéceli lakosoknak és közintézményeknek, cégeknek akció!

1 db ajándék MOFÉM kádtöltő csaptelep, vagy zuhany csaptelep egy fürdőszoba felújítás megbízás esetén!olgáltatások:

Szolgáltatások:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Házunk, lakásunk használatának egyik legfontosabb része a megfelelő a vízellátás. A mai igényeknek megfelelően egyre több vizes berendezés elhelyezését igénylik az épületen, vagy lakáson belül több helyiségben is. Ki ne szeretné, ha kettő, vagy esetleg három fürdőszobája lenne a lakásban?

A vízvezetékek, a rendszer csövei a falban, vagy a padlóban vannak elhelyezve. Ezek meghibásodása általában csak utólag vehető észre, amikor már nagy a baj. Emiatt nagyon fontos, hogy a vízszereléssel kapcsolatos munkát képzett szakemberre bízzuk!

A vízvezetékekbe a legjobb, ha úgynevezett visszamosható vízszűrőt építtetünk be, és ezt úgy a legcélszerűbb megoldani, ha a nyomáscsökkentő kivitelűt választjuk. Ez megakadályozza a külső rendszerből érkező szennyeződés bejutását a vízvezetékekbe. Ennek köszönhetően megóvhatjuk csaptelepeinket, vízvezetékeinket, a vízmelegítő berendezéseinket is. A nyomáscsökkentő azt is biztosítja, hogy az előre beállított értéktől magasabb nyomás ne jusson be a rendszerünkbe, így kivédhetjük a nyomásingadozások károkat okozó hatásait.

Biztosan sokat hallottunk már a víz keménysége miatt keletkezett problémákról. Ezt a különböző vízlágyító berendezések beszereltetésével is megakadályozhatjuk, így a hazánkban nagy mértékben jellemző kemény vizet meglágyítva tovább lesznek használhatóak a berendezéseink. A víz lágyításának segítségével megóvhatjuk vízvezetékeinket, csaptelepeinket és egyéb berendezéseinket a vízkőtől, illetve a káros lerakódásoktól.

Nagyobb épületek esetén javasolt úgynevezett körkörös, vagy idegen szóval cirkulációs vezeték kiépítése. Ez úgy működik, hogy a víztárolótól távolabbi fogyasztóktól visszavezetünk egy másik vezetéket a tárolóhoz, amin egy alacsony energiaszükségletű cirkulációs szivattyúval megforgatjuk a meleg vizet. A vezetékekben így mindig meleg lesz a víz a beállított időpontokban, és nem kell várni arra, amíg megérkezik a meleg víz.

Amennyiben problémánk van a vízzel a lakásunkban, vagy a házunkban, akkor mindenképp hívjunk megfelelő szakembert, vízszerelőt a probléma orvoslására. Egy megfelelő vízvezeték szerelőnek értenie kell a vészelhárításokhoz is, mint például az ázások, törések megszüntetéséhez, vagy a fagycsapok cseréjéhez.

Persze vannak ezen kívül karbantartás jellegű munkák is, amelyek egyes csaptelepek, WC kagylók, WC tartály, csempeszelepek, kerti csap javítását vagy kicserélését jelentik, de ilyen jellegű probléma lehet még a mosógép vagy mosogatógép bekötése, vagy a vízóra egyes mérőinek kimérése is.

Villanybojler vízkőmentesítése, vagy cseréje is vízvezeték szerelő dolga. Ha felújítani, kivitelezni vagy kicserélni szeretnénk, akkor beszélhetünk új csőhálózatok kiépítéséről, vagy cseréjéről, vizes helyiségek felújításáról, zuhanykabin, zuhanytálca, kád, mosdókagyló, vagy mosogató cseréjéről. Hívjon bizalommal!