Isaszegi lakosoknak és közintézményeknek, cégeknek akció!

Tervezi felújítani a fürdőszobáját? Kedvezmények fürdőszoba felújítás esetén! Hívjon bizalommal!

Külön kedvezményeket ajánlok!

1 db ajándék MOFÉM kádtöltő csaptelep, vagy zuhany csaptelep egy fürdőszoba felújítás megbízás esetén!

Csatornabekötést tervez? Hívjon bizalommal!

Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés!

06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Radiátorok cseréje.

Itt az ideje, hogy váltson!! Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek!

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés

Isaszeg:

Isaszeg nagyon szép természeti környezetben, a Gödöllői-dombság kapujában, Gödöllőtől 9 kilométerre a Rákos-patak mentén, a Budapest-Hatvan vasútvonal mellett található. A város jelenleg 10400 lakost számlál, és folyamatosan emelkedő tendenciát mutat az elmúlt tíz évet tekintve.

Isaszegnél a Rákos-patak folyása megtörik, és irányt változtat. A Rákos-patak mellett találhatunk úgynevezett tőzeges horgásztavakat is, amelyek egy több tóból álló rendszert alkotnak Gödöllő és Isaszeg között, így remek lehetőséget biztosítanak a horgászat kedvelőinek. A település határába jócskán átnyúlik a Gödöllői-dombság Tájvédelmi Körzet, amely a természet védelmét szolgálja, valamint az élővilág megőrzését és rekonstrukcióját.

A történelem során már az 1200-as években is megemlítik Isaszeget, mint csaták színhelyét. A 16. században a török háborúk során sértetlen marad a település, viszont a 15 éves háború során porig rombolták. Újjáépítését csak a török kiűzése után, 1690-ben kezdték meg, ekkortól a település élete és fejlődése szorosan összeforrt Gödöllőével. A lakosság ezután rohamosan nőtt, és a település is jelentős fejlődésen ment keresztül. Kiemelkedően fontos eseménye a község történetének az 1848-49-es szabadságharc magyar győzelme, amelyet 1849-ben az osztrákok fölött aratott a Görgey vezette hadsereg. Az isaszegi fényes diadal során a csatatéren 1000 osztrák, és 800 magyar katona maradt holtan, és súlyosan megsebesülve. A községben, és határán a második világháborúban is jelentős csaták zajlottak le.

Isaszegnek több szomszédos települése is van, Gödöllő, Dány, Pécel, Valkó, és Nagytarcsa. Isaszeg nevezetességei között megemlíthetjük az úgynevezett Öregtemplomot, amely a temetőben álló Szent Márton Római Katolikus Templom. Szintén nevezetesség, a Szobor-hegyen álló, 1849-ben készített emlékmű, amelyet a tavaszi hadjárat isaszegi csatájának emlékére állítottak. Találhatunk még Honvéd-sírokat, a Gödöllő felé haladó úton Magyarországon nem őshonos fák arborétumát, Falumúzeumot, amelyben helytörténeti gyűjtemény tekinthető meg, tőzeges horgásztavakat, kőkeresztet, és a település határában halad el a híres Csörsz árok is. Isaszeg 2009-ben elsőként kezdte meg a testvérvárosok fesztiválját, a város testvértelepülései: a lengyelországi Bojanów, a horvát Csúza, a szerb Kishegyes, a román Csíkkozmás és Csíkszentmárton, valamint a szlovák Kenyhec.

Mint minden városban, így Isaszegen is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!