Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Újpest!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Újpest:

Újpest a magyarországi főváros, Budapest IV. kerülete, és úgymond északi kapuja. A várost ma körülbelül 130 ezer ember lakja.  Újpest városának történelme igencsak változatos, az egész még az 1830-as évektől indult, amikor még a Duna bal partján kialakult önálló kis hegyközség létrejött.

Tíz év alatt a hely községgé fejlődött és mivel a földrajzi környezete, valamint Pest közelsége kedvező volt, Újpest már a kezdetektől alkalmas volt ipartelepítésre. A rendkívül gyors ütemű fejlődésének köszönhetően már 1907-ben megkapta a városi rangot, majd 1929-ben megyei jogú város lett.

A folytonos fejlődést egy időre megakadályozta a második világháború, és 1950-ben hozzácsatolták a fővároshoz, így elveszette korábbi státuszát is, immáron nem volt önálló, városrésszé vált. Habár gyárvárosi jellegét megtartotta, területén hatalmas lakótelepek épültek, aminek hatására egységesebb körülményeket biztosítottak az élethez, de a város nagy részén teljesen kicserélődött a lakosság is. 1983-ban Újpesten belül egy új városrész kialakítását kezdték meg, Káposztásmegyerét. Napjainkban Újpest már a főváros szerves része, teljesen hozzá kapcsolódik.

Újpest egy olyan legendás város, amely száz év leforgása alatt Magyarország legjelentősebb iparvárosává nőtte ki magát. A város épületei, utcái, terei egyaránt sokat tudnának mesélni az elmúlt évekről. Híres például az Állami áruház, amelyről film készült a magyar színészlegendák főszereplésével, és még ma is működik, valamint szintén sokatmondó a város egyik jelképe, a nemrég felújított Újpesti Vasúti híd, amely Óbudával áll összeköttetésben.

Ha az újabb építményeket szeretnénk sorra venni, akkor feltétlenül meg kell említenünk a Jégcsarnokot, vagy a Megyeri-hidat, amely Budapest legújabb Dunát átszelő hídja. Az újpesti legendás sportklub az UTE, amely világhírű sportolókat, és olimpiai bajnokokat adott az országnak. Újpest műemlékei között feltétlenül meg kell említenünk a Városháza épületét, amely 1899-ben épült, az „Egek királynéja” nevű római katolikus főplébánia-templomot, a Szent István király római katolikus plébánia templomot, és az Újpesti zsinagógát. Ezen kívül, ha Újpest területén járunk, mindenképp érdemes meglátogatnunk a Víztornyot, amely a város egyik szimbóluma, és 1911-12-ben épült. Szintén csodálatos műalkotások még az Újpest-belsővárosi református templom, az Újpesti evangélikus templom, és az Újpesti baptista imaház.

Mint minden városban, így Újpesten is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!