Gödöllői lakosoknak, közintézményeknek, és cégeknek akció!

Tervezi felújítani a fürdőszobáját? Kedvezmények fürdőszoba felújítás esetén! Hívjon bizalommal!

Külön kedvezményeket ajánlok!

1 db ajándék MOFÉM kádtöltő csaptelep, vagy zuhany csaptelep egy fürdőszoba felújítás megbízás esetén!

Csatornabekötést tervez? Hívjon bizalommal!

Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés!

06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Radiátorok cseréje.

Itt az ideje, hogy váltson!! Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek!

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés

Gödöllő:

Gödöllő Pest megyében, a Rákos-patak partján, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, a Gödöllői-dombság völgyében találhatjuk meg.

Gödöllő erdős, egészséges levegőjű, szép kilátást nyújtó vidék. Vonzerejét többek között annak köszönheti, hogy a fővárost övező településgyűrűben színes természeti adottságai, és jó földrajzi fekvése van. A város területén lévő Erzsébet-park, és az Arborétum egyaránt természetvédelmi területek.

Gödöllőn a népesség az elmúlt évtizedben nagyrészt az iparosodás okozta környékbeli betelepülések miatt nőtt, de napjainkban a fővárosból való kiáramlás hatását is lehet érezni. A város lakossága jelenleg körülbelül 34 ezer fő körül van. A Gödöllő címerében a történelem folyamán folyamatosan jelen lévő pelikán az önfeláldozás jelképe, jól szimbolizálja a város viszontagságos, állandóan megújulásra kényszerítő múltját.

Gödöllőt először 1349-ben említik meg a történelem folyamán, ekkor még a település neve Gudulleu volt, a mai nevét 1868-ban kapta meg hivatalosan. Az egykori falu a török időkben szinte teljesen elpusztult, egy 1692-es leírás alapján csupán 26 háztartás maradt meg. Majd évekkel később már földbirtokos családok és földesurak kezében volt a település, jelentős közülük Grassalkovich Antal, aki birtokba vette a területet, és kiépítette azt, ekkoriban a lakosok létszáma is megkétszereződött. 1763-ban már mezővárosként tartják számon. Gödöllő az 1848-49-es forradalom idején jelentős településsé, az események helyszínévé vált. A fővárossal 1911-től HÉV-vonal köti össze, és nagyközséggé válik.

A 20 század elejétől kezdve Gödöllő már kedvelt nyaralóhellyé vált, hiszen megannyi kedvező tulajdonsága és Budapesthez való közelisége miatt magához vonzza az embereket. Gödöllő napjainkban pedig már közlekedési csomópont, hiszen vasút, HÉV-vonal, és az országos főút is átszeli a várost.

A városi látnivalók között megemlíthetünk olyan műemlékeket, mint a Királyi Kastély, a Cserkész Könyvtár- és Levéltár, Barokk Színház, a Művésztelep, a Hamvay-kúria, a Királyi Váróterem, a Máriabesnyői kegyhely, a Pelikános kút, a Szent István Egyetem, a Testőrlaktanya, és még egyéb templomok, kolostorok, temetők, múzeumok, szobrok, műalkotások, emlékhelyek, parkok és terek.

Mint minden városban, így Gödöllőn is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!