Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés Rákoskeresztúr!

Budapest teljes területén, illetve Pest-megye határain belül! Tapasztalt, megbízható gépészek vagyunk, nem dohányzunk, és nem iszunk alkoholt. Tekintse megreferenciánkat!

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

E-mailmoldovangr@gmail.com

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Öntöttvas és lemezkazánok, faelgázosító kazánok, pellet kazánok, vízteres kandallók szerelése.

- Radiátorok cseréje.

Nem győzi gázszámláját fizetni? Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek! Hívjon:

Tel: 06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés,

- Hőszigetelés,

- Nyílászárók cseréje.

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.

Nagy figyelmet szentelünk a korszerű és egyszerű technikai megoldásokra

Keressen fel és kérjen árajánlatot!

- Szaktudás,

- Tapasztalat,

- Rövid vállalási határidő.

Rákoskeresztúr:

Rákoskeresztúr egykor önálló település volt, jelenleg Budapest XVII. kerületének központi része. A főváros XVII. kerületének a központja a Rákosmező néven ismert területen, a Pesti út mentén fekszik. Északról Rákos-patak, nyugatról Akadémiaújtelep és Madárdomb, délről Rákoshegy, keletről pedig Rákoscsaba határolja.

A terület már a honfoglalás időszakában lakott terület volt. Első írásos említése 1265-ben egy oklevélben olvasható, ekkor még Pousarakusa néven volt ismert. A középkorban a török időkben a falu teljesen elpusztult, és legközelebb 1727-ben találunk említést róla, községként, azonban a tényleges újratelepítése csak meglehetősen későn, 1770-ben történt, amikor a városba főleg svábok érkeztek. Ekkor a terület a Podmaniczky család birtokában volt, ők építették a kastélyt is fel, 1750 körül.

Rákoskeresztúrt 1950-ben Budapesthez csatolták, és a XVII. kerület központja lett. Ekkor a fejlődés kapcsán a családi házak többségének helyére lakótelepi sorházak, és bérházak épültek. Egy ideig Rákoskeresztúrhoz tartozott Akadémiaújtelep, és a Madárdomb is, de ezek azóta önálló részekké nőtték ki magukat. Az elnevezéssel ellentétben a Rákoskeresztúri Új köztemető nem Rákoskeresztúrhoz, hanem a X. kerülethez tartozik.

A mai Rákoskeresztúr részei között megemlíthetjük az Ófalut, amely jelöli az eredeti település helyét, Újlakot, és a Kis utcai lakótelepet, amely viszont az előzővel ellentétben a kerület növekedését jelöli. Rákoskeresztúr gépjárművel könnyűszerrel megközelíthető több irányból is, a kerületrész legfontosabb útvonala a Jászberényi út-Pesti út, de elérhető a Kerepesi út- Keresztúri út-Pesti út vonalán is. Rákoskeresztúr régebbi központja az Elágazás az utóbbi években több busznak is a végállomása volt, azonban a BKV-átszervezések miatt mára már szinte teljesen megszűnt ez a buszpályaudvar. Azóta több buszjárattal, és metróval is meg lehet közelíteni a XVII. kerületet.

Rákoskeresztúron van az itt született ügyvéd, és hírlapíró Bulyovszky Gyula szülőháza, amely 1820 körül épült. Valamint itt található a Podmaniczky-Vigyázó-kastély is, amely 1760-ban épült, barokk stílusban. Aki Rákoskeresztúron jár, érdemes meglátogatnia a református templomot, az evangélikus templomot, és a római katolikus templomot is, amelynek az oltára Hild Józseftől eredetileg a Belvárosi Plébániatemplomban volt.

Mint minden városban, így Rákoskeresztúron is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!