Péceli lakosoknak, közintézményeknek, és cégeknek akció!

Tervezi felújítani a fürdőszobáját? Kedvezmények fürdőszoba felújítás esetén! Hívjon bizalommal!

Külön kedvezményeket ajánlok!

1 db ajándék MOFÉM kádtöltő csaptelep, vagy zuhany csaptelep egy fürdőszoba felújítás megbízás esetén!

Csatornabekötést tervez? Hívjon bizalommal!

Víz- gáz- fűtésszerelés, villanyszerelés!

06/30-678-6549, 06/28-494-951

Vízvezeték szerelés magas színvonalon:

- Csővezetékek cseréje,

- Csőtörések,

- Ázások megszüntetése,

- Vízóra csere,

- Új Vízóra kialakítása, terveztetés,

- Csapok, mosdók, WC csészék cseréje,

- Mosogatógépek, mosógépek szakszerű cseréje, üzembe helyezése.

- Víztisztító berendezések szerelése: vízszűrők ,vízlágyító rendszerek, ozmózisos vízszűrők szerelése, beépítése,

Fűtésszerelés:

- Gázkészülékek beszerelése, üzembe helyezése,

- Gázkészülék cseréje,

- Radiátorok cseréje.

Itt az ideje, hogy váltson!! Váltson át vegyes tüzelésű kazánra!! Nincs többé magas gázszámla! Segítek önnek!

Vegyes tüzelésű kazánok szakszerű szerelése, kombinált rendszerű ( szilárd tüzelésű –gáz fűtésű rendszerek kialakítása, vízteres kandallók szerelése. Faelgázosító kazánok szerelése puffertárolóval és indirekt használati melegvíztárolóval egybekötve illetve Pellet kazanok telepítése.

Radiátoros fűtések, padlófűtések, falfűtéses rendszerek kialakítása, komoly szakmai gyakorlattal és tapasztalattal!

Gázszerelés:

- Régi vezetékek cseréje,

- Új vezetékek kiépítése.

- Tervezés, átadás.

Napkollektor szerelés:

- Síkkollektorok,

- Vákumcsöves kollektorok minden típusa,

- Fűtésrásegítés napkollektorral puffertartályrol vezérelve,

- Kombinált illetve egyedi a úszómedence fűtés napkollektor
segítségével.

Teljeskörű lakásfelújítás:

- Burkolás,

- Villanyszerelés

- Festés

Pécel:

Pécel Budapest városhatárától majd fél kilométerre fekvő kisváros, amit a Pesti-síkság végénél és a Gödöllői-dombság nyugati részénél találunk. A nevét valószínűleg a régi Árpád-kori vadászokról kapta, mivel ez a környékjelentős honfoglalás kori leletekkel rendelkezik. A területe 43,62 km2 és körülbelül 15 ezren lakják jelenleg a kisvárost.

Pécelről az első írásos információt egy 1338-as Pechel-i Demeter által kiadott oklevélben említik először, de a régészeti feltárások alapján már a kőkorban is lakott helység volt. A középkor elején a városban Domokos Pap és János plébános alapították meg az első iskolát. Az 1300-as évek elejétől a mezőgazdaság kezdett kibontakozni a városban egészen az 1349-es pestisjárványig, amikor a város lakossága majdhogynem a negyedére csökkent. A török korszakban Pécel elnéptelenedett, majd idővel újra nőtt a népességszáma, ami körülbelül 100-150 család között mozgott. A 18. században a térséget két nemesebb család is birtokolta, elsőként a Fáy-i nemesek majd később a Ráday család. A szabadságharc után az 1850-es, 60-as években a város dinamikus fejlődésnek indult, amit elsősorban a közlekedés megújulásának és a mezőgazdaság felvirágozásának valamint a malomiparnak köszönhetett.

Ezek mellett még az jelentős fejlődést mutatott a város képében, hogy a Pestről érkező módosabb emberek nyaralni, kikapcsolódni jártak Pécelre, ami a nyaralók számát és a turizmust is egyaránt felvirágoztatta. A második világháborút kisebb károkkal, de átvészelte, majd a város lakossága szép lassan gyarapodott a mai létszámára.

Pécel legismertebb személyisége Szemere Pál (1785-1861) költő/író, aki itt élt és halt meg, emellett még tagja volt a Magyar Tudományos Akadémiának és a Kisfaludy társaságnak. Pécel legfontosabb látnivalója a két kastélya. A Ráday kúria 1730-ra lett kész, amit Ráday Pál építetett nyaralójának. Később fia kibővítette, és barokk stílusra formálta át. Néhány év elteltével a kastélyt elárverezték és a Kelecsényi család birtokába került. 1950-ben a MÁV felújította és korháznak használták, majd 1998-ban műemlékké nyilvánították és restaurálták. A Fáy kastélyt Fáy György építette 1910-ben eklektikus stílusban. A kastélyt lassan elhanyagolták, majd a második világháború után a Fáy család tiszteletére a Fáy András Mezőgazdasági Szakközépiskola kollégiumaként üzemeltették tovább. Pécel a kúriái mellet még nagyon sok szép nyaralóval büszkélkedhet, a Bárczy, a Francsek–Dávid, és az Erdey-Grúz ezek közül a legismertebbek.

Mint minden városban, így Pécelen is akadnak problémák, technikai gondok a háztartáson belül. Lehet gond az elektromos hálózattal, amikor jól jön egy villanyszerelő, lehet szükségünk a vízszerelés-re, fűtésszerelésre, de lehet szükség egy ügyes napkollektor szerelő-re is. Ezek mellett lakásfelújítás és burkolás terén is állunk rendelkezésére. Hívjon bizalommal!